Výborný recept na výnimočné príležitosti. Prosciutta dodá mäsu šťavnatosť, dubáky prevoňajú nielen mäso ale aj vašu kuchyňu. Bravčové mäso s dubákovou omáčkou, podávame s pečenými zemiakmi.
Čo Vás napadne, keď počujete slovo „Taliansko“? Prvá vec, ktorá napadne nás, sú jednoznačne cestoviny – ochutené, korenené a pokorné jedlo. A čo viac, je to tak rýchly a jednoduchý pokrm, že...
Mäso na hubách je tradičný recept slovenskej kuchyne. Môžeme takto pripravovať hovädzie, alebo bravčové mäso a niekedy aj kuracie. Pretože naša krajina je všeobecne známa tým, že bravčové mäso používa veľa, zvolíme práve tento...
Zemiaky sú obľúbenou prílohou v mnohých kultúrach a podávajú sa na všetky možné spôsoby úpravy podľa danej krajiny. Na Slovensku sa tiež tešia veľkej obľube ale väčšinou zohrávajú podriadenú úlohu na tanieri....
Ak ste si aj vy tento rok doniesli z lesa poriadny úlovok v podobe húb, môžete ich využiť v príprave tohto receptu. Doplniť ho môžete aj cuketou z vlastnej záhradky, ktoré sa...
Perfektný recept na pizzu, ktorý si zamilujete najmä vtedy, keď nebudete stíhať pripravovať zdĺhavé jedlá. Chutí výborne a môžete použiť prísady, ktoré máte radi.
Či už ste si ich počas jesene nazbierali vlastnoručne, alebo vám milá suseda priniesla fľaštičku či dve, doma ich máte asi všetci. Môžete si ich zamraziť alebo skúsiť náš recept...