0 0
Rýchla hubová nátierka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

250 g Huby
100 g Maslo
1 pl Horčica
1 ks Cibuľa
2 ks Strúčiky cesnaku
0,5 čl Rasca
p.ch. Soľ, korenie
2 pl Olej

Rýchla hubová nátierka

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Chutná, rýchla a zdravá nátierka z hríbov. Druh hríbov voliteľný, podľa vlastnej chuti a dostupnosti.

(Visited 268 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Huby opláchneme, osušíme a pokrájame

2
Hotovo

Na panvici rozohrejeme olej, pridáme nadrobno nasekanú cibuľu a restujeme do mäkka.

3
Hotovo

Na panvicu vysypeme huby, pridáme rascu a podľa chuti dosolíme a okoreníme.

4
Hotovo

Restujeme kým huby nezmäknú a nepustia vodu. Potom pridáme prelisovaný cesnak a dusíme, kým sa väčšina vody neodparí, odstavíme a necháme chvíľku schladnúť.

5
Hotovo

Potom hubovú zmes presypeme do kuchynského robota alebo mixéra, pridáme na kocky pokrájané maslo a horčicu.

6
Hotovo

Vymixujeme jemnú nátierku, ktorú prípadne ešte dosolíme.

7
Hotovo

Podávame na čerstvom pečivu podľa svojich preferencií.

Lydia

Predošlý
Frankfurtská polievka
Ďalší
Kurací šalát s pečenou tekvicou
Predošlý
Frankfurtská polievka
Ďalší
Kurací šalát s pečenou tekvicou