0 0
Babičkina chamuľa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
6 ks Zemiaky
4 ks Cibuľa
3 pl Krupica
4 pl Bračová masť
p.p. Mlieko
p.ch. Soľ

Babičkina chamuľa

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Neodolateľná, rýchla a super lacná večera, ku ktorej sa vyslovene pýta pohár kyslého mlieka či žinčice. Detvianska zemiaková kaša ozvláštnená o bohatú porciu chrumkavej cibuľky.

(Visited 902 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Neodolateľná, rýchla a super lacná večera, ku ktorej sa vyslovene pýta pohár kyslého mlieka či žinčice. Detvianska zemiaková kaša ozvláštnená o bohatú porciu chrumkavej cibuľky.

2
Hotovo

Polovicu vody scedíme, zemiaky a zvyšnú vodu potom posypeme krupicou a za stáleho miešania privediem opäť k varu.

3
Hotovo

Uvaríme kašu s kúskami zemiakov, dosolíme ju a môžeme ju zriediť trochou mlieka.

4
Hotovo

Na panvici zahrejeme masť a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku, ktorú smažíme do zlatohneda.

5
Hotovo

Nakoniec cibuľku spolu s masťou nalejeme na chamuľu a môžeme podávať.

Lydia

Predošlý
Lahodná ovocná roláda
Ďalší
V hlavnej úlohe zdravá cibuľa – v plackách.
Predošlý
Lahodná ovocná roláda
Ďalší
V hlavnej úlohe zdravá cibuľa – v plackách.