0 0
Chrumkavé, plnené panini

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

MÄSO
500 g Hovädzie mäso
1 ks Žĺtko
3 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Cibuľa
1 čl Horčica
3 čl Kečup
4 pl Strúhanka
1 čl Mletá červená paprika
0,5 čl Čierne korenie
1,5čl Soľ
p.ch. Petržlenová vňať
1,5 pl Olej
PANINI
4 ks Panini
1 ks Batávia šalát
150 g Plátky syra

Chrumkavé, plnené panini

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

  • MÄSO

  • PANINI

Popis

Zdieľať

Panini (jednotné číslo panino) je taliansky výraz pre sendvič pripravený z plátkovaného chleba. Chleba sa rozreže a vyplní náplňou, ako je saláma, šunka, sýr, mortadela alebo iné pochúťkové potraviny. Niekedy sa podávajú teplé, zohriate na grile či v mikrovlnke. Najlepšie sú čerstvé zo sendvičovača.

(Visited 806 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Na panvici si na troche olivového oleja orestujeme červenú cibuľu nakrájanú nadrobno.

2
Hotovo

V miske si zmiešame mäso, cesnak, petržlenovú vňať, žĺtok a pridáme restovanú cibuľku. Ďalej pridáme kečup, horčicu, soľ, korenie a mletú papriku.
Zmes si rozdelíme na 8 menších častí z ktorých vytvarujeme placky.

3
Hotovo

Pripravené mäsové placky začneme piecť na olivovom oleji na rozpálenej grilovacej panvici z oboch strán rovnomerne aby bolo mäso prepečené, ale ostalo aj šťavnaté.

4
Hotovo

Medzitým si pozdĺžne rozkrojíme paniny, vložíme do nich po 2 placky, na drobno nakrájaný šalát a pridáme syr. Takto pripravené paniny zapečieme v toastovači. Na záver paniny rozkrojíme a podávame s cesnakovým dipom.

Lydia

Predošlý
Domáce knedle na slano.
Ďalší
Frankfurtská polievka
Predošlý
Domáce knedle na slano.
Ďalší
Frankfurtská polievka