• Home
  • Koláče
  • Rýchla kakaová torta s poriadnou vrstvou pudingového krému
0 0
Rýchla kakaová torta s poriadnou vrstvou pudingového krému

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Korpus
7 ks Žľtky
200 g Kryštálový cukor
12 pl Voda
200 g Polohrubá múka
1 bal. Prášok do pečiva
1 pl Kakao
1 čl Jedlá sóda
Krém
4 pl Práškový cukor
2 bal. Vanilkový puding
7 ks Bielka
1/2 l Voda
Smotana
500 ml Šľahačková smotana
1 bal. Vanilkový cukor
2 bal. Stužovač
na ozdobu Kakao

Rýchla kakaová torta s poriadnou vrstvou pudingového krému

Kuchyňa:
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Korpus

  • Krém

  • Smotana

Popis

Zdieľať

Jednoduchá torta, ktorá má ako základ kakaový korpus nasledovaný jemným vanilkovým krémom a nakoniec zdobenie zo smotany a kakaa. Príprava vám zaberie len hodinku, skvele sa hodí ako rýchly narodeninový alebo delikátny zákusok ku káve pre hostí.🙂

(Visited 1 102 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Rozšľahajte žĺtky s cukrom a vodou. Pridajte múku, prášok do pečiva, kakao a jedlú sódu. Nalejte cesto do koláčovej formy.

2
Hotovo

Predhrejte rúru na 200 ° C a pečte približne 15 minút.
Na krém zmiešajte pol litra vody, cukor a 2 balíčky pudingu. Uvarte hustý puding. Do ešte teplého pudingu zašľahajte bielky vyšľahané do snehu.

3
Hotovo

Korpus vyberte z rúry a namažte naň pripravený krém. Uhlaďte povrch a vložte korpus ešte späť do rúry na ďalších 5 minút.

4
Hotovo

Vyšlahajte smotanu s ztužovačom a balíčkom vanilkového cukru. Namažte ho na vychladnutý koláč, posypte kakaom a vložte do chladničky aspoň na hodinu, než budete servírovat.

Lydia

Predošlý
Oškvarkové papučky, plnené slivkovým lekvárom, sú výborné a takú dobrotu vaše návštevy ešte nejedli
Ďalší
Francúzsky jablkový koláč „Tarte tatin“. Veľmi ľahký a neuveriteľne voňavý
Predošlý
Oškvarkové papučky, plnené slivkovým lekvárom, sú výborné a takú dobrotu vaše návštevy ešte nejedli
Ďalší
Francúzsky jablkový koláč „Tarte tatin“. Veľmi ľahký a neuveriteľne voňavý