0 0
Kuracie krídelka s parmezánom zapekané v trúbe

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
3 l Voda
1/4 pl Soľ
1 ks Bobkový list
1 čl Tymián sušený
1 čl Oregáno
1 čl Čerstvý rozmarín
1,5-2 kg Kuracie krídelká
8-10 ks Strúčiky cesnaku
3-4 pl Olivový olej
1 pl Čierne korenie
2 čl Mletá červená paprika
2 pl Strúhanka
1 pl Parmezán
70-80 g Balzamikový ocot

Kuracie krídelka s parmezánom zapekané v trúbe

Kuchyňa:
  • 25 min.
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 713 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Nalejte vodu do veľkého hrnca. Pridajte ocot, soľ, bobkový list, tymian, oregano, rozmarín a počkajte, kým voda začne vrieť. Potom vložte krídelka a varte 15 minút.
Krídla položte na rošt alebo dosku, nechajte ich 15 minút chladnúť.

2
Hotovo

Krídelka osoľte.
Do veľkej misky pridajte cesnak, olivový olej, čierne, červené korenie a dobre premiešajte.
Krídelka vložte do vytvorenej marinády, premiešajte. Posypte ich strúhankou, znova premiešajte. Pridajte parmezán.

3
Hotovo

Krídla položte na plech na pečenie, potrite olivovým olejom a posypte zvyšným parmezánom.
V rúre pečte na 230 stupňov 20-25 minút, nech nadobudnú zlatohnedú farbu.

Lydia

Predošlý
Milujete pudingy? Tak presne toto je dezert pre Vás! Lahodný šialkový krém s banánmi a piškótami!
Ďalší
Kuracie krídelká pečené na citrone
Predošlý
Milujete pudingy? Tak presne toto je dezert pre Vás! Lahodný šialkový krém s banánmi a piškótami!
Ďalší
Kuracie krídelká pečené na citrone