0 0
Zamatovo jemná bryndzová omáčka.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

170 g Bryndza
100 g Smotanový syr
2 pl Citrónová šťava
3 pl Olivový olej
50 g Biely jogurt
10 g Bazalka
p.ch. mäta
p.ch. Petržlenová vňať

Zamatovo jemná bryndzová omáčka.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Bryndzová omáčka s krásnou zelenkastou farbou priláka nejedného hladoša. Jedinečná chuť bryndze s jogurtom, smotanovým syrom a zelených byliniek vyčarí perfektnú omáčku. Podávame k pečenému, alebo varenému mäsu, steakom, alebo len ako dip ku krekrom.

(Visited 928 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Smotanový syr, jogurt, bryndzu, citrónovú šťavu,bazalku trochu petržlenovej vňate a mätu dajte do blendra.

2
Hotovo

Všetko premixujte dohladka. môžete ihneď podávať alebo uchovať v chladničke maximálne 2 dni.

Lydia

Predošlý
Jemná omáčka – Bešamel
Ďalší
Karé v slaninovej kruste
Predošlý
Jemná omáčka – Bešamel
Ďalší
Karé v slaninovej kruste