0 0
Zamatovo jemná bryndzová omáčka.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

170 g Bryndza
100 g Smotanový syr
2 pl Citrónová šťava
3 pl Olivový olej
50 g Biely jogurt
10 g Bazalka
p.ch. mäta
p.ch. Petržlenová vňať

Zamatovo jemná bryndzová omáčka.

Cuisine:
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Bryndzová omáčka s krásnou zelenkastou farbou priláka nejedného hladoša. Jedinečná chuť bryndze s jogurtom, smotanovým syrom a zelených byliniek vyčarí perfektnú omáčku. Podávame k pečenému, alebo varenému mäsu, steakom, alebo len ako dip ku krekrom.

(Visited 237 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Smotanový syr, jogurt, bryndzu, citrónovú šťavu,bazalku trochu petržlenovej vňate a mätu dajte do blendra.

2
Done

Všetko premixujte dohladka. môžete ihneď podávať alebo uchovať v chladničke maximálne 2 dni.

Lydia

previous
Jemná omáčka – Bešamel
next
Karé v slaninovej kruste
previous
Jemná omáčka – Bešamel
next
Karé v slaninovej kruste