0 0
Mäsový nákyp-jednoduchý a chutný.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 kg Bravčové mäso
5 ks Vajcia
250 ml Šľahačková smotana
1 čl Soľ
1 ks Prášok do pečiva
2 pl Krupica
1 ks Cibuľa
3 ks Strúčiky cesnaku
100 ml Olej

Mäsový nákyp-jednoduchý a chutný.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Tento jemný mäsový nákyp milujem! Spolu so zemiakovou kašou je pre mňa spomienkou na detstvo. Pripravíte ho celkom jednoducho. Treba mať len poriadny robot – mixér, alebo kúter a jemne pomleté mäso poriadne vyšľahať s ostatnými surovinami. Veríme, že si tento nákyp zamilujú rovnako ako dospelí aj deti 🙂

(Visited 580 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Do nádoby s nožíkmi v mixéri dáme najprv nasekať cibuľu s cesnakom, potom pridáme mäso, vajíčka a mixujeme ďalej. Pridáme smotanu, soľ, krupicu a kypriaci prášok. Ešte poriadne rozmixujeme. Budeme mať riedku masu, ktorú vylejeme na pekáč, vymastený olejom.

2
Hotovo

Ruky si trocha naolejujeme a masu roztlačíme rovnomerne po celom pekáči. Pečieme na 170 stupňov asi 40 minút.

3
Hotovo

Podávame so zemiakovou kašou.

Lydia

Predošlý
Srbské rebierko
Ďalší
Šťavnatý čerešňový perník
Predošlý
Srbské rebierko
Ďalší
Šťavnatý čerešňový perník