0 0
Zeleninový pastiersky koláč

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
3 ks Mrkva
2 ks Cuketa
1 ks Červená fazuľa
1 ks Paradajky
6 ks Šampiňóny
1 ks Cibuľa
2 ks Strúčiky cesnaku
1 pl Hladká múka
300 ml Zeleninový vývar
2 pl Olej
1 pl Balzamikový ocot
ZEMIAKOVÉ PYRÉ
6 ks Zemiaky
200 ml Šľahačková smotana
2 pl Maslo
100 g Tvrdý syr
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Bazalka

Zeleninový pastiersky koláč

Kuchyňa:
  • Porcie 6
  • Ľahké

Ingrendiencie

  • ZEMIAKOVÉ PYRÉ

Popis

Zdieľať

Vynikajúca dusená zelenina pod delikátnou zemiakovou pokrývkou. Sýte jedlo z prostredia salaša,v jednom pekáči. Chutná zelenina so zemiakovým pyré je výdatný a chutný pokrm.

(Visited 160 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Vynikajúca dusená zelenina pod delikátnou zemiakovou pokrývkou. Sýte jedlo z prostredia salaša,v jednom pekáči. Chutná zelenina so zemiakovým pyré je výdatný a chutný pokrm.

2
Hotovo

Očistené zemiaky uvaríme domäkka, scedíme a spolu so smotanou, maslom a soľou popučíme na redšiu kašu. Nakoniec zľahka primiešame syr a necháme stáť bokom.

3
Hotovo

Rúru rozohrejeme na 180 °C.

4
Hotovo

Vo väčšej rajnici rozpálime olej, pridáme nasekanú cibuľu a cesnak. Chvíľku restujeme a pridáme na kocky nakrájanú mrkvu a šampiňóny. Opäť chvíľku restujeme a pridáme pokrájanú cuketu a opäť restujeme. Osolíme, okoreníme a pridáme paradajky, fazuľu, vývar, ocot a cukor a spolu povaríme približne 10 minút. Nakoniec primiešame múku a sušenú bazalku a zmes navrstvíme na dno pekáča.

5
Hotovo

Celý povrch pokryjeme zemiakovým pyré, zarovnáme a dáme piecť na cca 20 minút.

Lydia

Predošlý
Pečená omeleta z tuniaka.
Ďalší
Zdravý domáci sirup z cvikly.
Predošlý
Pečená omeleta z tuniaka.
Ďalší
Zdravý domáci sirup z cvikly.