0 0
Mleté mäso v slaninovom kabáte.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Mleté mäso v slaninovom kabáte.

Cuisine:
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Veľmi sýty mäsitý pokrm, pre milovníkov bravčového mäsa a slaninky. Roláda plnená mozzarellou a paradajkami. Podávame s chlebom, alebo zemiakmi.

(Visited 153 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Nakrájame si huby na plátky a orestujeme ich potom najemno nakrájenej cibuľke s olejom .Osolíme a okoreníme.

2
Done

Do misky si dáme mleté mäso ,strúhanku,nastrúhaný syr korenie podľa chuti ak máte radi výrazne chute dajte si provensálske korenie alebo akékoľvek výraznejšie..Poriadne všetko premiešame.

3
Done

Zvlášť si nasekáme mozarellu na menšie kúsočky, a taktiež zmixujeme sušené paradajky.

4
Done

Použijeme podlhovastú formu ktorá je na srnčí chrbát alebo tú na štólu

5
Done

Vystelieme dno najskôr slaninkou,tak, aby nám konce pretŕčali cez okraje..pripravenú mäsovú plnku si rozdelíme na tri časti. Prvú vrstvu nanesieme hneď na slaninové pláty..potom naukladáme nakrájanú mozzarellku so sušenými paradajkami

Lydia

previous
Domáce orechové maslo
next
Snert – Holandská hrachová polievka
previous
Domáce orechové maslo
next
Snert – Holandská hrachová polievka