0 0
Mleté mäso v slaninovom kabáte.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Mleté mäso v slaninovom kabáte.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Veľmi sýty mäsitý pokrm, pre milovníkov bravčového mäsa a slaninky. Roláda plnená mozzarellou a paradajkami. Podávame s chlebom, alebo zemiakmi.

(Visited 299 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Nakrájame si huby na plátky a orestujeme ich potom najemno nakrájenej cibuľke s olejom .Osolíme a okoreníme.

2
Hotovo

Do misky si dáme mleté mäso ,strúhanku,nastrúhaný syr korenie podľa chuti ak máte radi výrazne chute dajte si provensálske korenie alebo akékoľvek výraznejšie..Poriadne všetko premiešame.

3
Hotovo

Zvlášť si nasekáme mozarellu na menšie kúsočky, a taktiež zmixujeme sušené paradajky.

4
Hotovo

Použijeme podlhovastú formu ktorá je na srnčí chrbát alebo tú na štólu

5
Hotovo

Vystelieme dno najskôr slaninkou,tak, aby nám konce pretŕčali cez okraje..pripravenú mäsovú plnku si rozdelíme na tri časti. Prvú vrstvu nanesieme hneď na slaninové pláty..potom naukladáme nakrájanú mozzarellku so sušenými paradajkami

Lydia

Predošlý
Domáce orechové maslo
Ďalší
Snert – Holandská hrachová polievka
Predošlý
Domáce orechové maslo
Ďalší
Snert – Holandská hrachová polievka