• Home
  • Koláče
  • Lahodná torta „Praha“ s jednoduchou prípravou!
0 0
Lahodná torta „Praha“ s jednoduchou prípravou!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Cesto
1 hrnček Polohrubá múka
2 ks Vajcia
200 g Smotana
1/2 plech. Kondenzované mlieko
1/2 tab. Horká čokoláda
3 pl Kakao
1 bal. Prášok do pečiva
1 bal. Vanilkový cukor
1/2 hrnčeka Práškový cukor
Krém
100 g Maslo
1/2 plech. Kondenzované mlieko
1 /2 tab. Horká čokoláda
Poleva
3 pl Instantná káva
3 pl Krupicový cukor
1/2 hrnčeka Horúca voda

Lahodná torta „Praha“ s jednoduchou prípravou!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

  • Cesto

  • Krém

  • Poleva

Popis

Zdieľať

Pripravte si podľa nášho receptu famóznu, krémovú tortu s karamelovou náplňou a kávovou polevou. Torta je úžasne vláčna a bohatá chuť karamelu, spoločne s čokoládou je úplne neodolateľná.

Veľké plus tkvie v tom, že príprava torty nie je vôbec zložitá. Na tejto dobrote si pochutí každý!

(Visited 2 519 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Vyšľahajte si do hladkej peny vajcia s cukrom. Zmiešajte si všetky ďalšie suroviny na cesto. Čokoládu si rozpustíme vo vodnom kúpeli, alebo v mikrovlnke. Cesto nalejte do formy, vyloženej papierom na pečenie a upečte. Upečený korpus si pozdĺžne rozrežte na 3 pláty.

2
Hotovo

Nechajte zmäknúť maslo na izbovú teplotu, pridajte mlieko a rozpustenú čokoládu. Všetko zmiešajte pomocou mixéra.

3
Hotovo

Zmiešajte si tiež všetky suroviny určené na polevu.

4
Hotovo

Teraz zostavte tortu. Jeden plát korpusu vždy potrite krémom a pridajte ďalší plát. Takto pokračujte so všetkými plátmi a so všetkým krémom. Nakoniec pridajte polevu.

Lydia

Predošlý
Zapekané penne cestoviny so šunkou a strúhaným syrom! Jednoduchá a chutná večera
Ďalší
Vyskúšali ste už marinádu z cmaru? Vďaka nej sa mi podarilo urobiť mäsko, ktoré bolo chrumkavé zvrchu a dokonale šťavnaté vo vnútri. Inú už pripravovať nebudem!
Predošlý
Zapekané penne cestoviny so šunkou a strúhaným syrom! Jednoduchá a chutná večera
Ďalší
Vyskúšali ste už marinádu z cmaru? Vďaka nej sa mi podarilo urobiť mäsko, ktoré bolo chrumkavé zvrchu a dokonale šťavnaté vo vnútri. Inú už pripravovať nebudem!