0 0
Fettuccine s bravčovou panenkou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
500 g Bravčová panenka
400 g Rezance široké
p.ch. Šľahačková smotana
1 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Cibuľa
p.p. Olej
p.ch. Petržlenová vňať
p.ch. Soľ, korenie

Uložte si tento recept

Potrebné prihlásenie alebo registrácia na uloženie tohto receptu.

Fettuccine s bravčovou panenkou

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Bravčovina sa čoraz častejšie používa aj pri príprave cestovín, čo v minulosti nebolo celkom štandardné. Napriek tomu, že sa táto kombinácia trochu záznavala, labužníci jej prišli na chuť a v súčasnosti sa bežne nachádza v jedálnych lístkoch talianskych reštaurácií. Najlepšie sa hodí k obľúbeným fettuccine, čiže širokým rezancom.

(Visited 355 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Na panvici si predhrejeme olej a pridáme naň bravčovú panenku. Restujeme zo všetkých strán na miernom ohni, aby sa spravila. Keď mäso začne hnednúť, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu.

2
Hotovo

Dochutíme soľou a korením a necháme prebehnúť teplom kým panenka nebude pripravená podľa toho, ako ju máte radi.

3
Hotovo

Keď je mäso hotové podľa vašich predstáv , pridáme trochu šľahačkovej smotany a necháme vy-redukovať. Ak sa vám zdá omáčka riedka, pridajte maslo.

4
Hotovo

K omáčke pretlačíme cesnak. Mäso si odložíme nabok, cestoviny premiešame so smotanovou omáčkou a servírujeme tak, že mäso položíme navrch cestovín a posypeme petržlenovou vňaťou, alebo bazalkou.

Lydia

Chrumkavé fašiangové fánky
Predošlý
Chrumkavé fašiangové fánky
Krúpová fašírka so zeleninou
Ďalší
Krúpová fašírka so zeleninou
Chrumkavé fašiangové fánky
Predošlý
Chrumkavé fašiangové fánky
Krúpová fašírka so zeleninou
Ďalší
Krúpová fašírka so zeleninou