0 0
Fettuccine s bravčovou panenkou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
500 g Bravčová panenka
400 g Rezance široké
p.ch. Šľahačková smotana
1 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Cibuľa
p.p. Olej
p.ch. Petržlenová vňať
p.ch. Soľ, korenie

Fettuccine s bravčovou panenkou

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Bravčovina sa čoraz častejšie používa aj pri príprave cestovín, čo v minulosti nebolo celkom štandardné. Napriek tomu, že sa táto kombinácia trochu záznavala, labužníci jej prišli na chuť a v súčasnosti sa bežne nachádza v jedálnych lístkoch talianskych reštaurácií. Najlepšie sa hodí k obľúbeným fettuccine, čiže širokým rezancom.

(Visited 469 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Na panvici si predhrejeme olej a pridáme naň bravčovú panenku. Restujeme zo všetkých strán na miernom ohni, aby sa spravila. Keď mäso začne hnednúť, pridáme na drobno nakrájanú cibuľu.

2
Hotovo

Dochutíme soľou a korením a necháme prebehnúť teplom kým panenka nebude pripravená podľa toho, ako ju máte radi.

3
Hotovo

Keď je mäso hotové podľa vašich predstáv , pridáme trochu šľahačkovej smotany a necháme vy-redukovať. Ak sa vám zdá omáčka riedka, pridajte maslo.

4
Hotovo

K omáčke pretlačíme cesnak. Mäso si odložíme nabok, cestoviny premiešame so smotanovou omáčkou a servírujeme tak, že mäso položíme navrch cestovín a posypeme petržlenovou vňaťou, alebo bazalkou.

Lydia

Predošlý
Chrumkavé fašiangové fánky
Ďalší
Krúpová fašírka so zeleninou
Predošlý
Chrumkavé fašiangové fánky
Ďalší
Krúpová fašírka so zeleninou