Bezmäsitý recept na vynikajúce fašírky z krúp so zeleninou. Chutná a zdravá varianta sýteho obedu. Ak ľúbite syr, pred podávaním si parmezán nastrúhajte na fašírku. Samozrejme nezabudnite na kyslú smotanu...
Receptov na fánky poznáme niekoľko. Ak radi skúšate nové recepty, máte možnosť. Voňavé chrumkavé fánky sú neodmysliteľnou súčasťou tohto obdobia. Nádherne rozvoňajú celý dom a pripomínajú nám naše tradície. Hodia...
Typické slovenské jedlo s dávnou históriou, ktoré sa traduje po slovenských rodinách do dnes. Základom receptu je mleté mäso, kapusta a ryža, ktorá vytvára spolu s ostatnými ingredienciami chutný a...
Rolovaná verzia obľúbeného medového dezertu. Príprava vám zaberie len pol hodiny času, oproti originálu je recept jednoduchší. Roláda, ktorú si určite zamilujete.
Občas máme chuť na niečo rýchle a sýte, ako sú hamburgery, párky v rožkoch, pizza atď.. Náš recept je – Źemľa plnená domácim dipom a orestovaným kuracím mäsom. Samozrejme kuracie...
Už naše babičky robievali pirohy. Okrem slanej verzie si ich môžeme pripraviť aj na sladko. Náš recept vám ponúka kombináciu čerešní a vlašských orechov. Samozrejme aj v tomto recepte na...
Slovenska kuchyňa starých mám, ponúka veľa chutných a zaujímavých receptov, ktoré sa zachovali dodnes. Jedným z nich sú aj podpecníky s kyslou smotanou a slaninkou. Chutné a chrumkavé cesto s...