• Home
  • Koláče
  • Najjemnejší koláč pripravený z 200 g tvarohu a 4 vajec!
0 0
Najjemnejší koláč pripravený z 200 g tvarohu a 4 vajec!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Najjemnejší koláč pripravený z 200 g tvarohu a 4 vajec!

Kuchyňa:

Toto robím pravidelne a rodina je nadšená

  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

  • Krém

Popis

Zdieľať

Každý kúsok tohto jemného dezertu v ústach sa priam topí ako snehová vločka. Úžasná tvarohová chuť robí dezert neodolateľním. Je neuveriteľne ľahký a svieži. Zamilujete si ho hneď po prvom vyskúšaní. Príprava je veľmi rýchla a nenáročná. Zvládne ju úplne každý behom chvíľky!

 

(Visited 2 951 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Vyšľahajte si vajce s cukrom. Múku, vanilkový cukor, prášok do pečiva a štipku soli si premiešajte zvlášť. Potom postupne pridávajte k pene z vajec a cukru.

2
Hotovo

Plech o veľkosti 20 × 30 si vyložte papierom na pečenie a trochu potrieme olejom.

3
Hotovo

Korpus pečieme 10 minút na 200 stupňov.

4
Hotovo

Teraz si pripravte krém. Zmiešajte všetok cukor s tvarohom. Potom si vyšľaháme zvlášť smotanu. Pridajte smotanu k tvarohovej zmesi.

5
Hotovo

Teraz si cesto prekrojte na polovicu. Môžete sa zbaviť nevzhľadných okrajov. Na jeden piškótový plát naneste vrstvu krému. Priklopte druhým plátom.

6
Hotovo

Navrstvite zvyšok krému a nožom uhlaďte. Zasypte kakaom.

admin

Predošlý
Čokoládový koláč, ktorý budete mať hotový do 7 minút. Nepotrebujete ani váhu alebo odmerku. Postačí obyčajná šálka
Ďalší
Zatočte lískové cesto potreté náplňou a o pár minút máte na stole krásne koláčiky
Predošlý
Čokoládový koláč, ktorý budete mať hotový do 7 minút. Nepotrebujete ani váhu alebo odmerku. Postačí obyčajná šálka
Ďalší
Zatočte lískové cesto potreté náplňou a o pár minút máte na stole krásne koláčiky

Pridaj komentár

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here