0 0
Koložvárska kapusta

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
200 g Bravčové mäso
200 g Kyslá kapusta
100 g Ryža
100 g Klobása
150 g Cibuľa
1 ks Strúčiky cesnaku
250 ml Kyslá smotana
p.ch. Soľ, korenie
10 g Mletá červená paprika

Koložvárska kapusta

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Typické slovenské jedlo s dávnou históriou, ktoré sa traduje po slovenských rodinách do dnes. Základom receptu je mleté mäso, kapusta a ryža, ktorá vytvára spolu s ostatnými ingredienciami chutný a sýty pokrm.

(Visited 3 377 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Na rozpálenom tuku orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme scedenú kyslú kapustu, mleté mäso, soľ, mleté čierne korenie, na kocky pokrájanú klobásu, mletú červenú papriku a prelisovaný cesnak

2
Hotovo

Do takto pripravenej zmesi vmiešame uvarenú ryžu a všetko preložíme do vymasteného pekáča.

3
Hotovo

Zalejeme kyslou smotanou a pečieme v rúre rozohriatej na 180 stupňov 15 až 20 minút.

Lydia

Predošlý
Studená jahodová polievka
Ďalší
Zdravý špenátový prívarok so zemiakmi.
Predošlý
Studená jahodová polievka
Ďalší
Zdravý špenátový prívarok so zemiakmi.