0 0
Výborná marináda na bravčové rebierka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg Bravčové rebierka
3 pl Med
1 čl Maslo
1 ks Cibuľa
4 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Chilli papričky
3 dcl Tmavé pivo
2 čl Paradajkový pretlak
1 pl Citrónová šťava
p.ch. Soľ, korenie

Výborná marináda na bravčové rebierka

Cuisine:
  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Chutné rebierka v pikantnej marináde, skvelý tip na grilovačku. Podávame so zeleninou, pečivom.

(Visited 240 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Med s maslom necháme v panvici mierne skaramelizovať. Pridáme rozpolenú cibuľu, ošúpaný cesnak a opražíme.

2
Done

Zalejeme pivom, vložíme ostatné ingrediencie a za občasného miešania necháme redukovať, kým zmes nie je hustá ako sirup. Necháme mierne vychladnúť.

3
Done

Rebierka rozrežeme na časti po 3 – 4 dielikoch a zo všetkých strán potrieme marinádou. Vložíme ich do pevného igelitového vrecka, vytlačíme z neho čo najviac vzduchu a zaviažeme.

4
Done

Vo väčšom hrnci zohrejeme vodu, dáme do nej vrecko s rebierkami a odkryté varíme asi hodinu. Nakoniec na rozohriatom grile dochrumkava dopečieme.

Lydia

previous
Čokoládové pokušenie, ktorému len málokto odolá.
next
Hriešne dobrá Mon Cheri
previous
Čokoládové pokušenie, ktorému len málokto odolá.
next
Hriešne dobrá Mon Cheri