0 0
Výborná marináda na bravčové rebierka

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1 kg Bravčové rebierka
3 pl Med
1 čl Maslo
1 ks Cibuľa
4 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Chilli papričky
3 dcl Tmavé pivo
2 čl Paradajkový pretlak
1 pl Citrónová šťava
p.ch. Soľ, korenie

Výborná marináda na bravčové rebierka

Kuchyňa:
  • Porcie 6
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Chutné rebierka v pikantnej marináde, skvelý tip na grilovačku. Podávame so zeleninou, pečivom.

(Visited 287 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Med s maslom necháme v panvici mierne skaramelizovať. Pridáme rozpolenú cibuľu, ošúpaný cesnak a opražíme.

2
Hotovo

Zalejeme pivom, vložíme ostatné ingrediencie a za občasného miešania necháme redukovať, kým zmes nie je hustá ako sirup. Necháme mierne vychladnúť.

3
Hotovo

Rebierka rozrežeme na časti po 3 – 4 dielikoch a zo všetkých strán potrieme marinádou. Vložíme ich do pevného igelitového vrecka, vytlačíme z neho čo najviac vzduchu a zaviažeme.

4
Hotovo

Vo väčšom hrnci zohrejeme vodu, dáme do nej vrecko s rebierkami a odkryté varíme asi hodinu. Nakoniec na rozohriatom grile dochrumkava dopečieme.

Lydia

Predošlý
Čokoládové pokušenie, ktorému len málokto odolá.
Ďalší
Hriešne dobrá Mon Cheri
Predošlý
Čokoládové pokušenie, ktorému len málokto odolá.
Ďalší
Hriešne dobrá Mon Cheri