0 0
Maďarský guláš s cestovinami. Rýchle jedlo na nedeľný obed

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg Bravčové mäso
15 dkg Udená slanina
2 ks Červená cibuľa
2 ks Paprika
1 ks Paradajky
1 PL Mletá červená paprika
1 ČL Rasca mletá
0,5 dcl Koňak
1 dcl Biele víno
2 dcl Smotana na varenie
1 PL Čerstvé droždie
p.ch. Soľ, korenie

Maďarský guláš s cestovinami. Rýchle jedlo na nedeľný obed

Cuisine:
  • Serves 4
  • Medium

Ingredients

Directions

Share
(Visited 383 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Zo slaniny porezanej na kocky vypečieme masť,potom porezanú červenú cibuľu pridáme a chvíľku pečieme.

2
Done

Potom posypem červenou paprikou,pridám narezané papriky a na pásiky narezané mäso.

3
Done

Posolíme,pokoreníme,prilejeme koňak a kým mäso nemá bielu farbu (nezbledne) tak pečieme,potom prilejeme víno a necháme variť kým mäso nezmäkne. Keď sa prevarí šťava nahradíme ju vodou.

4
Done

Droždie a smotanu rozmiešam osobitne a pridám k tomu horúcu šťavu z pečeného mäsa. Rozmiešam,prilejem späť k mäsu a trośku varím. Potom jedlo podávam s cestovinami.

Nezabudnite článok zdieľať aj s vašimi priatelmi na facebooku!

Lydia

previous
Fantastický jednoduchý šunkový šalát s kyslou smotanou
next
Výborné šunkové plnené paprikové medailónky. Najchutnejšie veľkonočné predjedlo na svete!
previous
Fantastický jednoduchý šunkový šalát s kyslou smotanou
next
Výborné šunkové plnené paprikové medailónky. Najchutnejšie veľkonočné predjedlo na svete!