0 0
Domáce knedle na slano.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
800 g Uvarené zemiaky v šupke
250 g Mrazený špenát
350 g Polohrubá múka
2 ks Vajcia
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Syr niva struhaný
p.p. Maslo

Domáce knedle na slano.

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Domáce knedle plnené špenátom. Ďalší z receptov Pepka námorníka. Zdravé a chutné, posypané plesňovým syrom. Výborný a sýty obed, alebo večera.

(Visited 263 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Rozmrazený špenát osolíme a okoreníme. Vychladnuté zemiaky ošúpeme a najemno postrúhame do misy. Pridáme soľ a vajcia a dobre premiešame. Postupne zapracujeme múku, aby sme získali nie veľmi tuhé cesto.

2
Hotovo

Na pomúčenej doske z cesta vyvaľkáme plát a nakrájame na rovnako veľké štvorce. Na každý štvorec dáme lyžičku ochuteného špenátu. Cesto preložíme cez špenátovú plnku a okraje dobre popritláčame.

3
Hotovo

Naplnené knedličky uvaríme vo vriacej solenej vode. Po uvarení vyberieme, posypeme rozdrobeným syrom a polejeme rozpusteným maslom.

Lydia

Predošlý
Chutné pečené langoše.
Ďalší
Chrumkavé, plnené panini
Predošlý
Chutné pečené langoše.
Ďalší
Chrumkavé, plnené panini