0 0
Bucatini so šampiňónovou omáčkou

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
200 g Šampiňóny
250 g Bucatini -hr.špagety
1 ks Strúčiky cesnaku
2 pl Olivový olej
50 g Maslo
50 g strúhaný Parmezán
100 ml suché Biele víno
p.ch. Soľ, korenie

Bucatini so šampiňónovou omáčkou

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať
(Visited 265 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Predhrejeme si panvicu, pridáme olivový olej, cesnak a opražíme dozlatista. Pridáme nakrájané šampiňóny a smažíme. Znížime teplotu, pridáme víno a necháme odpariť alkohol.

2
Hotovo

Ochutíme soľou a čiernym korením, a varíme ešte asi 5 minút. Potom pridáme maslo a miešame, kým sa maslo nerozpustí. Odstránime z ohňa.

3
Hotovo

Medzitým si dáme variť bucatini na spôsob „al dente“.

4
Hotovo

Do uvarených cestovín pridáme šampiňónovú omáčku a dobre premiešame.
Podávame s nastrúhaným parmezánom a môžeme pridať aj čerstvé bylinky podľa chuti.

Lydia

Predošlý
Božské gaštanové rezy s banánovým prekvapením
Ďalší
Fusilli s klobásou v paradajkovej omáčk
Predošlý
Božské gaštanové rezy s banánovým prekvapením
Ďalší
Fusilli s klobásou v paradajkovej omáčk