Ingrendiencie
-
8 ks Hovädzie mäso
-
2 ks Cibuľa
-
p.ch. Soľ, korenie
-
p.p. Olej
-
p.p. Hladká múka
-
na ozdobu Cibuľa
Popis
Hovädzia roštenka s cibuľovými krúžkami. Ako prílohu podávame ryžu, alebo zemiaky.
(Visited 2 014 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Roštenky naklepeme, osolíme, posypeme čiernym mletým korením, jemne poprášime múkou a na oleji prudko opečieme z oboch strán. |
2
Hotovo
|
Na výpeku opečieme na jemno nasekanú cibuľu do hneda, aby sme mali peknú šťavu. |
3
Hotovo
|
Opečené roštenky vložíme nazad do hrnca, podlejeme vodou a dusíme do mäkka. |
4
Hotovo
|
Než sa nám roštenky podusia, nakrájame na hrubšie cibuľu. Rozoberieme ju na kolieska a poprášime hladkou múkou. |
5
Hotovo
|
Ak nemáme fritézu, použijeme hlbšiu panvicu, alebo kastról s väčším množstvom oleja. Po ufritovaní cibuľu necháme osušiť na papierových kuchynských obrúskoch. |