• Home
  • Koláče
  • Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde
0 0
Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

55 g zmäknuté Maslo
1/2 čl Vanilková esencia
1/2 čl Kokosový extrakt
2 pl Kokosová smotana
štipka Soľ
1,5 hrnčeka Práškový cukor
1 hrnček Strúhaný kokos
180-240 g nasek. Horká čokoláda

Jemné kokosové pralinky obalené v horkej čokoláde

Cuisine:
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Tiež maškrtne pozorujete tie krásne pralinky za výlohou cukrárstva? Teraz si ich môžete vyrobiť sami doma podľa receptu, ktorý sme objavili. Majú veľmi vláčny stred s plnou kokosovou chuťou a čokoláda krásne chrumká, keď sa do pralinky zahryznete :).

(Visited 137 times, 1 visits today)

Steps

1
Done
2
Done

Rozšľahajte maslo, potom prilejte extrakty, smotanu a soľ. Postupne prisypávajte práškový cukor a naposledy vmiešajte strúhaný kokos.
Lyžicu zmesi dávkujte na plech vyložený papierom na pečenie a tvarujte do guľôčok.

3
Done

Nechajte aspoň hodinu v chladničke pred namáčaním v čokoláde.
Rozpustite čokoládu nad parou alebo v mikrovlnnej rúre a každú guľôčku v nej namočte. Vráťte späť na papier na pečenie. Môžete ešte ozdobiť strúhaným kokosom.

4
Done

Vložte do chladničky na stvrdnutie čokolády a tiež je tu skladujte.

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

previous
Večera na čínsky spôsob: Vaječné rezance s bravčovým mäsom a špargľou
next
Kuracie mäsko na čínsky spôsob podávané s ryžou
previous
Večera na čínsky spôsob: Vaječné rezance s bravčovým mäsom a špargľou
next
Kuracie mäsko na čínsky spôsob podávané s ryžou