0 0
Horúci nápoj na chladné dni.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
PRÍPRAVA ČOKOLÁDY
100 g Čokoláda
1pl Maslo
100 ml Šľahačková smotana
300 ml Mlieko
0,5 ks Vanilkový cukor
PRÍPRAVA TURECKÉHO MEDU
1 ks Bielka
60 g Práškový cukor
30 g Med
OZDOBA
Mletá škorica
Strúhaná čokoláda

Horúci nápoj na chladné dni.

Kuchyňa:
  • Porcie 2
  • Ľahké

Ingrendiencie

  • PRÍPRAVA ČOKOLÁDY

  • PRÍPRAVA TURECKÉHO MEDU

  • OZDOBA

Popis

Zdieľať

Neodolateľná horúca čokoláda s lahodným tureckým medom bude vašim verným spoločníkom počas chladných sychravých dní. Potešte svoju rodinu a priateľov horúcou sladkou maškrtou.

(Visited 159 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Najskôr si pripravíme turecký med. Med si dáme zohriať nad paru. Vaječný bielok si vyšľaháme s práškovým cukrom nad parou. Do peny pomaly prilievame zohriaty med. Stále miešame! Hotový turecký med dáme aspoň na 2 hodiny do chladničky stuhnúť.

2
Hotovo

Na čokoládu si dáme do hrnca rozpustiť nalámanú čokoládu s maslom a smotanou na šľahanie. Následne za stáleho miešania pomaly prilievame mlieko. Nakoniec primiešame vanilkový cukor.

3
Hotovo

Horúcu čokoládu rozdelíme do 2 pohárov. Turecký med si dáme do cukrárenského vrecka a rozdelíme na čokoládu. Môžeme ešte posypať mletou škoricou alebo strúhanou čokoládou.

Lydia

Predošlý
Šťavnatý slivkový koláč.
Ďalší
Horúca biela čokoláda s vaječným likérom.
Predošlý
Šťavnatý slivkový koláč.
Ďalší
Horúca biela čokoláda s vaječným likérom.