• Home
  • Večere
  • Chrumkavé a pikantné mini pizze za pár minút
0 0
Chrumkavé a pikantné mini pizze za pár minút

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

1/3 hrnčeka Maslo
1 ks roztl. Strúčiky cesnaku
1 ks-60 cm Bageta
1/3 hrnčeka pizza omáčka
1,5 hrnčeka Strúhaný syr
120 g Čabajka klobása
1/4 ks nasekať Červená cibuľa
1/2 pl Petržlenová vňať

Chrumkavé a pikantné mini pizze za pár minút

Cuisine:
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Jednoduchý a neuveriteľne chutný recept na malé pizze z koliesok bagety. Vďaka maslu sú veľmi vláčne a zároveň chrumkavé vďaka pečeniu v rúre. Vyskúšajte našu verziu s cibuľkou, syrom a čabajkou.

(Visited 102 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Predhrejte rúru na 180 ° C.
Rozpustite maslo spoločne s cesnakom.
Nakrájajte bagetu na približne 2 až 2,5 cm kusy a každý kus pomažte trochou masla s cesnakom. Trochu masla si ešte nechajte.

2
Done

Na každý kúsok namažte trochu pizzovej omáčky, nasypte cibuľu, syr a pár koliesok čabajky.
Postupne skladajte jednotlivé kusy bagety na seba. Po 6 až 7 kusoch vezmite celý stoh a premiestnite ho do zapekacej formy. Takto poskladajte všetky kolieska.

3
Done

Zostávajúcim maslom potrite kolieska zo strán, vršok misy zabaľte do alobalu a dajte piecť na 15 minút, kým sa neroztečie všetok syr. Potom odkryte a pečte ďalších 10 minút dozlatista.
Vyberte z rúry, posypte nakrájanú petržlenom a ihneď servírujte.

Lydia

previous
Raňajky, ktoré vás nakopnú: frittata so zeleninou
next
Zázrak menom jedlá sóda – 27 spôsobov použitia pre dom aj pre zdravie
previous
Raňajky, ktoré vás nakopnú: frittata so zeleninou
next
Zázrak menom jedlá sóda – 27 spôsobov použitia pre dom aj pre zdravie