• Home
  • Koláče
  • Výborná nepečená kokosová roláda hotová za pár minút

Výborná nepečená kokosová roláda hotová za pár minút
Perfektný kuchynský projekt pre naše malé ratolesti!

Výborná nepečená kokosová roláda hotová za pár minút

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
2 bal. Sušienky
1 PL Kryštálový cukor
3 PL Kakao
100ml Teplá voda
170g Strúhaný kokos
120g Maslo
1/3 šalky Práškový cukor
3 PL Kondenzované mlieko

Nutričné hodnoty

20g
Protein
243
Calories
15g
Fat
25g
Carbs
12g
Sat Fat
10g
Sugar

Poznáte nepečené rolády a milujete ich pripravovať pre ich jednoduchosť? S týmto druhom rolád je to totiž tak, že sú nielen jednoduché a rýchlo pripravené, ale sú aj lacné a extrémne chutné.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
Kuchyňa:

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Poznáte nepečené rolády a milujete ich pripravovať pre ich jednoduchosť? S týmto druhom rolád je to totiž tak, že sú nielen jednoduché a rýchlo pripravené, ale sú aj lacné a extrémne chutné.

(Visited 826 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Sušienky rozmrvte na prach, pridajte kakao a premiešajte. V malej miske si zmiešajte kryštálový cukor a vodu a nechajte v mikrovlnke ohriať na 1 minútu, aby sa cukor rozpustil. Ohriatu sladkú vodu prilejte do sušienok a kakaa a zmiešajte, aby vám vznikla hustá hmota. Tá by mala byť nelepivá a malo by sa s ňou jednoducho pracovať. Ak je príliš hustá a rozpadá sa, opatrne po lyžičkách pridávajte navyše teplú vodu. Cesto vyformujte do bochníka.

2
Hotovo
10 min

Rozložte si na pracovnú dosku potravinovú fóliu a začnite na nej cesto vaľkať do tvaru tenšieho obdĺžnika. Ak sa obdĺžnik začne na niektorých miestach trhať, jednoducho cesto prstami zlepte a malo by držať pohromade.

3
Hotovo
15 min

V miske si elektrickým mixérom vymiešajte zmes masla a práškového cukru. Miešajte, kým zmes nebude nadýchaná a potom pridajte kondenzované mlieko a kokos. Všetko dôkladne premiešajte a kokosovú zmes vyložte na rozvaľkané kakaové cesto. Opatrne rukami, alebo vidličkou, rozložte kokosovú plnku po celej ploche cesta. Od okrajov si nechajte cca 1 cm miesto, aby vám pri rolovaní plnka nevybiehala.

4
Hotovo

Začnite rolovať pomocou potravinovej fólie, čo najopatrnejšie. Ak sa vám cesto pretrhne, len ho zlepte prstami opäť dokopy. Rolku zabaľte do alobalu alebo potravinovej fólie a nechajte minimálne hodinu stuhnúť v chladničke.

admin

Predošlý
Cigánska v kastróliku: Jednoduchý recept, ktorý ale zasýti každého v rodine. Lepšiu cigánsku ste ešte nejedli!
Ďalší
Ten najlepší recept na pečeného lososa s citrónom a bylinkami
Predošlý
Cigánska v kastróliku: Jednoduchý recept, ktorý ale zasýti každého v rodine. Lepšiu cigánsku ste ešte nejedli!
Ďalší
Ten najlepší recept na pečeného lososa s citrónom a bylinkami

Pridaj komentár