• Home
  • Koláče
  • Výborná nepečená kokosová roláda hotová za pár minút

Výborná nepečená kokosová roláda hotová za pár minút
Perfektný kuchynský projekt pre naše malé ratolesti!

Výborná nepečená kokosová roláda hotová za pár minút

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 bal. Sušienky
1 PL Kryštálový cukor
3 PL Kakao
100ml Teplá voda
170g Strúhaný kokos
120g Maslo
1/3 šalky Práškový cukor
3 PL Kondenzované mlieko

Nutritional information

20g
Protein
243
Calories
15g
Fat
25g
Carbs
12g
Sat Fat
10g
Sugar

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Poznáte nepečené rolády a milujete ich pripravovať pre ich jednoduchosť? S týmto druhom rolád je to totiž tak, že sú nielen jednoduché a rýchlo pripravené, ale sú aj lacné a extrémne chutné.

Features:
  • Bezlepkový
Cuisine:

Ingredients

Directions

Share

Poznáte nepečené rolády a milujete ich pripravovať pre ich jednoduchosť? S týmto druhom rolád je to totiž tak, že sú nielen jednoduché a rýchlo pripravené, ale sú aj lacné a extrémne chutné.

(Visited 945 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Sušienky rozmrvte na prach, pridajte kakao a premiešajte. V malej miske si zmiešajte kryštálový cukor a vodu a nechajte v mikrovlnke ohriať na 1 minútu, aby sa cukor rozpustil. Ohriatu sladkú vodu prilejte do sušienok a kakaa a zmiešajte, aby vám vznikla hustá hmota. Tá by mala byť nelepivá a malo by sa s ňou jednoducho pracovať. Ak je príliš hustá a rozpadá sa, opatrne po lyžičkách pridávajte navyše teplú vodu. Cesto vyformujte do bochníka.

2
Done
10 min

Rozložte si na pracovnú dosku potravinovú fóliu a začnite na nej cesto vaľkať do tvaru tenšieho obdĺžnika. Ak sa obdĺžnik začne na niektorých miestach trhať, jednoducho cesto prstami zlepte a malo by držať pohromade.

3
Done
15 min

V miske si elektrickým mixérom vymiešajte zmes masla a práškového cukru. Miešajte, kým zmes nebude nadýchaná a potom pridajte kondenzované mlieko a kokos. Všetko dôkladne premiešajte a kokosovú zmes vyložte na rozvaľkané kakaové cesto. Opatrne rukami, alebo vidličkou, rozložte kokosovú plnku po celej ploche cesta. Od okrajov si nechajte cca 1 cm miesto, aby vám pri rolovaní plnka nevybiehala.

4
Done

Začnite rolovať pomocou potravinovej fólie, čo najopatrnejšie. Ak sa vám cesto pretrhne, len ho zlepte prstami opäť dokopy. Rolku zabaľte do alobalu alebo potravinovej fólie a nechajte minimálne hodinu stuhnúť v chladničke.

admin

Recipe Reviews

Average Rating:
(5)
Total Reviews: 1
admin

Worthy abundantly by rung. Human live towards been long and yield when bed thing associates, the are on needed twice a phase harmonics. Torn range sport. Who cache hundred designer

previous
Cigánska v kastróliku: Jednoduchý recept, ktorý ale zasýti každého v rodine. Lepšiu cigánsku ste ešte nejedli!
next
Ten najlepší recept na pečeného lososa s citrónom a bylinkami
previous
Cigánska v kastróliku: Jednoduchý recept, ktorý ale zasýti každého v rodine. Lepšiu cigánsku ste ešte nejedli!
next
Ten najlepší recept na pečeného lososa s citrónom a bylinkami

Add Your Comment