Bravčová pečienka je cez noc marinovaná, druhý deň pokrytá syrovou perinou a potom sa už len pomaly pečie. Podlieva sa kvalitným bielym vínom. Môžete ju podávať teplú, ale výborná je...
Základom chlebových kruhov je ražný šrot a hladká ražná múka. Jednoduché chlebové cesto so sviežou chuťou čučoriedok. Okrem čučoriedok môžte použiť aj iné ovocie, džem podľa vlastnej chuti.
Rolovaná verzia obľúbeného medového dezertu. Príprava vám zaberie len pol hodiny času, oproti originálu je recept jednoduchší. Roláda, ktorú si určite zamilujete.
V období sezóny jahôd, odporúčame skúsiť nasledujúci recept. Recept nám ponúka kombináciu sviežich jahôd a poriadnej dávky čokolády. Veríme, že koláč vám zachutí a stane sa súčasťou vášho receptáru.
Občas máme chuť na niečo rýchle a sýte, ako sú hamburgery, párky v rožkoch, pizza atď.. Náš recept je – Źemľa plnená domácim dipom a orestovaným kuracím mäsom. Samozrejme kuracie...
Prinášame Vám recept na známu Chrenovú omáčku vhodnú najmä k hovädziemu mäsu a knedle. Pre obmenu môžte namiesto chrenu použiť kôpor a bude lahodná kôprová omáčka, ktorá sa hodí ako...
Zdravé, chrumkavé chipsy. Na večerné chrumkanie v kruhu rodiny, alebo priateľov. Ak sa vám k chrumkavým chipsom žiada ešte doplnok, odporúčame plátky syra, alebo ľubovolný deep na omáčanie.