Typické slovenské jedlo s dávnou históriou, ktoré sa traduje po slovenských rodinách do dnes. Základom receptu je mleté mäso, kapusta a ryža, ktorá vytvára spolu s ostatnými ingredienciami chutný a...
Tento recept na kuskus s hráškom a marinovaným tofu je pomerne jednoduchý a rýchly. Zvládnu ho určite aj tí, ktorí v kuchyni netrávia veľa času, no radi si niečo zdravé...
Satay recept z ďalekej Indonézie. Kuracie mäso na špíze s arašidovou omáčkou. Výrazná chuť zázvoru, čili, a citrónovej trávy s arašidmi to je základ Satay. Recept je jednoduchý a zaberie...
Bravčová pečienka je cez noc marinovaná, druhý deň pokrytá syrovou perinou a potom sa už len pomaly pečie. Podlieva sa kvalitným bielym vínom. Môžete ju podávať teplú, ale výborná je...
Satay recept z ďalekej Indonézie. Kuracie mäso na špíze s arašidovou omáčkou. Výrazná chuť zázvoru, čili, a citrónovej trávy s arašidmi to je základ Satay. Recept je jednoduchý a zaberie...
Občas máme chuť na niečo rýchle a sýte, ako sú hamburgery, párky v rožkoch, pizza atď.. Náš recept je – Źemľa plnená domácim dipom a orestovaným kuracím mäsom. Samozrejme kuracie...
Pokiaľ nemáte lečo zavárané, pred samotným varením si ho pripravte. Síce sa samotná doba varenia predĺži, ale výsledok stojí za tu námahu. Prípadne si počas varenia pridajte len samotnú rajčinu...