Chutné pagáče z kysnutého cesta, plnené zemiakovo – slaninovou plnkou. Ak máte radi viac cesnaku, stačí po upečení pagáč potrieť roztlačeným cesnakom v oleji, prípadne posypať soľou a kmínom.
Vynikajúci recept na chutný obed, večeru na každú príležitosť. Kôprovka je klasika, ktorú si každý pripravuje podľa svojich preferencií: na slano, na sladko-kyslo, s hovädzím či vajíčkom, so zemiakmi či...
Milujeme tipy našich babičiek zo zažltnutých stránok starých kuchárskych kníh. Sú totiž úplne jednoduché a so stopercentnou istotou platia aj dnes. Prinášame vám skvelý recept na tie najlepšie pečené zemiaky.
Pripravovali ste už niekedy marinádu z cmaru? Ak nie, túto chybu by ste mali okamžite napraviť. Cmarová marináda, v ktorej kurča pred pečením dobre vykúpete, vám totiž zabezpečí tú najzlatistejšiu a najchrumkavejšiu kožu a zároveň...
Kuracie mäso môžete pripraviť na milión spôsobov. Inšpirácia na krémovú horčicovú omáčku. Tento obed som robila ešte v nedeľu. V nedeľu vždy navarím viac, aby zostal obed aj na pondelok,...
Kuracie mäso vieme pripraviť na množstvo spôsobov a niekedy je ťažké rozhodnúť sa, čo si vybrať. Ak váhate medzi kuracími prsiami, stehnami alebo krídelkami, zvoľte si možnosť celého kuraťa!
Na prvý pohľad sa Vám môže zdať, že ide o netradičný recept, ale akonáhle raz ochutnáte, zistíte, že je to skvelá voľba na večeru i slávnostný obed. Jedná sa o kúsok...