0 0
Vynikajúce bravčové mäso s tortillou.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg Bravčové mäso
6 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Pomaranč
0,5 čl Mletá škorica
0,5 čl Rasca
p.ch. Chilli papričky
3 ks Bobkový list
100 ml Olej
1 čl Soľ
1 čl Čierne korenie

Vynikajúce bravčové mäso s tortillou.

Cuisine:
  • Serves 8
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pomaly dusené kúsky bravčovej krkovičky v tortille. Kúsky mäsa položíme na stred tortilly, posypeme nasekaným koriandrom, cibuľkou a pokvapkáme limetkovou šťavou.

(Visited 241 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Krkovičku pokrájame na väčšie kocky (5x5 cm).

2
Done

Mäso vložíme do misky a pridáme: soľ, čierne korenie, škoricu, rascu, čili, bobkový list, cesnak (celé strúčiky), pomarančovú kôru (cca 3 plátky), pomarančovú šťavu (z celého pomaranča) a olej.

3
Done

Všetko spolu premiešame a zmes navrstvíme do pekáča (s pokrievkou).

4
Done

Zakrytý pekáč vložíme do rúry vyhriatej na 130°C na 3,5 hodiny.

5
Done

Po dlhom dusení mäso scedíme (výpek odložíme na po kvapkanie) a vložíme ho naspať do pekáča.

6
Done

Mäso zľahka pokvapkáme výpekom a vložíme do rúry pod horúci gril na asi 10 minút, kým nebudú jednotlivé kúsky pekne chrumkavé n povrchu.

7
Done

Kúsky mäsa položíme na stred tortilly, posypeme nasekaným koriandrom, cibuľkou a pokvapkáme limetkovou šťavou.

Lydia

previous
Chutná panenka so zeleninou
next
Obaľované palacinky s nutellou
previous
Chutná panenka so zeleninou
next
Obaľované palacinky s nutellou