0 0
Bieloruská špecialita. Bravčová panenka v bylinkách na studeno

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bieloruská špecialita. Bravčová panenka v bylinkách na studeno

  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Mäso nemusíte nutne pripravovať len ako hlavné jedlo. Tento pokrm je jeden zo špecifických národných pokrmov v Bielorusku a jedná sa o mäso obalené v bylinkách a cesnaku.

Výhody oproti tomu, čo kúpite v obchode, sa nedajú spočítať. Bez konzervantov, kvalitné mäso, dlhá trvanlivosť, ľahká príprava a samozrejme dokonalá kombinácia chutí.

Najlepšie urobíte, keď zvolíte napríklad bravčovú panenku, ale chybu neurobíte ani s teľacím či hovädzím mäsom.

(Visited 1 630 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mäso najskôr opláchnite a osušte pomocou papierových utierok. Mäso dobre nasoľte a nechajte ho v uzavretej nádobe v chladničke približne 2 až 3 dni.

2
Hotovo

Pripravte si zmes korenia. Cesnak očistite a pretlačte, pridajte všetky ostatné koreniny.
Mäso vyberte z chladničky a potrite ho pastou z korenia a cesnaku. Na záver mäso zabaľte do utierky a omotajte ho špagátom, aby všetko dobre držalo pohromade (viď. Obrázok nižšie)

3
Hotovo

Bravčovú panenku vložte späť do chladničky a nechajte ju tam ďalšie 3 až 4 dni.Potom už je vhodná na konzumáciu. V chladničke vám vydrží ďalšie dva-tri týždne.

Lydia

Predošlý
Tento koláč pobláznil celú moju rodinu: Je výborný a BEZ GRAMU MÚKY!
Ďalší
S týmto receptom sa stanete kráľovnou kuchyne. Karfiól v rúre robím už 15 rokov a chutí vždy
Predošlý
Tento koláč pobláznil celú moju rodinu: Je výborný a BEZ GRAMU MÚKY!
Ďalší
S týmto receptom sa stanete kráľovnou kuchyne. Karfiól v rúre robím už 15 rokov a chutí vždy