Tradičný slovenský pokrm, ktorý chutí výborne a zasýti. Podávame s osmaženou cibuľou, alebo slaninkou. Ako prílohu zaváranu kapustu podľa chuti. (Visited 10 807 times, 1 visits...
Na Orave dobre, na Orave zdravo, ale i chutne… Tradičná a sýta polievka, ktorú podávame s krajcom čerstvého chlebíka a môžeme ju ozdobiť lyžicou kyslej smotany. (Visited 1 419 times, 1...
Bryndza je náš Slovenský klenot…. Je zdravá, chutná a sýta. Nasledujúci recept patrí medzi typicky Slovenske recepty. Podávame s osmaženou slaninou alebo cesnakovými krutónmi. Prajeme...
Chutné pagáče z kysnutého cesta, plnené zemiakovo – slaninovou plnkou. Ak máte radi viac cesnaku, stačí po upečení pagáč potrieť roztlačeným cesnakom v oleji, prípadne posypať soľou a kmínom. (Visited...
Jednoduchý a nenáročný recept. Vláčne, jemne kyslé a vďaka koreninám a kapuste krásne voňavé placky, ktorým sa nedá odolať.Hotové lokše potrieme rozpusteným maslom a podávame ešte teplé. (Visited 1 524 times,...
Osviežujúca polievka, keď už sú v záhrade dozreté šťavnaté rajčiny a zároveň začína mladá kapusta. Tradičná polievka z receptára našich babičiek. Chutná a sýta polievka,...
Jablčný ocot je produkt, ktorý vzniká kvasením jabĺk. V tomto „kvasenom zázraku“ sú ukryté naozaj cenné vitamíny, minerály a kyseliny odkaz. Tento ocot disponuje obrovským množstvom účinkov na ľudské zdravie....