Zemiaky zapečené so syrom v šupke. Rýchle a chutné lahodné jedlo

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
1 kg Zemiaky
50g Tvrdý syr
30g Maslo
1 PL Majonéza
1 PL Sušený kôpor
1/2 ČL Soľ
4 Strúčiky cesnaku

Nutričné hodnoty

20g
Protein
15g
Carbs
7g
Fat
5g
Sugars
10g
Trans Fat
300
Calories

Zemiaky zapečené so syrom v šupke. Rýchle a chutné lahodné jedlo

Lahodné zemiačiky

Zemiaky sú častou súčasťou hlavných jedál, polievok ale aj predkrmov. Dajú sa pripraviť na množstvo spôsobov, či už v podobe zemiakovej kaše alebo hranolčekov.

Vlastnosti:
  • Bezlepkový
  • Vegetárianske
Kuchyňa:

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Zemiaky sú častou súčasťou hlavných jedál, polievok ale aj predkrmov. Dajú sa pripraviť na množstvo spôsobov, či už v podobe zemiakovej kaše alebo hranolčekov. Dnes vám ponúkame zemiaky, plnené skvelou plnkou, ktorú si môžete prispôsobiť podľa vlastných chuťových preferencii.

(Visited 1 401 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Zemiaky si dôkladne umyte a urobte do nich niekoľko vpichov pomocou vidličky.

2
Hotovo

Umiestnite zemiaky do rúry a pečte pri teplote 180 stupňov po dobu 45 minút. Doba pečenia sa môže líšiť v závislosti od veľkosti zemiakov.

3
Hotovo

Syr si nastrúhajte na strúhadle.

4
Hotovo

Syr zmiešajte so zmäknutým maslom, majonézou, kôprom a prelisovaným cesnakom.

5
Hotovo

Zo syrovej zmesi si vytvorte guľôčky.

6
Hotovo

Zemiaky nechajte vychladiť a na každom urobte prekrížený rez, ako vidíte na obrázku.

7
Hotovo

Do stredu každého zemiaku umiestnite syrové guľôčky. Vložte ich na pár minút do horúcej rúry a môžete podávať.

admin

Predošlý
Mexican-style barbecued corn
Ďalší
Až budete nabudúce robiť obaľovaný chleba vo vajíčku, vyskúšajte toto vylepšenie. Nie je to o moc zložitejšie, výsledok je ale neporovnateľný!
Predošlý
Mexican-style barbecued corn
Ďalší
Až budete nabudúce robiť obaľovaný chleba vo vajíčku, vyskúšajte toto vylepšenie. Nie je to o moc zložitejšie, výsledok je ale neporovnateľný!

Pridaj komentár