Zdobí nielen jeden stôl počas Veľkej noci. Baranček nie len na jedenie, ale i ozdobu. Skúste si ho tento rok upiecť podľa nášho receptu a šibači budú milo prekvapení.
Alfajores – vynikajúce koláčiky, zlepované so sladeným kondenzovaným salkom, boky obalené v kokose. Príprava je jednoduchá, postup je časovo náročnejší, ale o to viac vám budú výsledné koláčiky chutiť.
Receptov na fánky poznáme niekoľko. Ak radi skúšate nové recepty, máte možnosť. Voňavé chrumkavé fánky sú neodmysliteľnou súčasťou tohto obdobia. Nádherne rozvoňajú celý dom a pripomínajú nám naše tradície. Hodia...
Luxusné spojenie škoricového krému a nadýchaného korenistého korpusu, korunované karamelizovanými hruškami a orieškami. Ak máte dostatok času a radi by ste skúsili niečo nové, odporúčame vám nasledujúci recept. Veríme, že...
Originálny vaječný likér, ktorý pozná určite každý. Moja babička ho robievala doma, okrem iných a bol vynikajúci. Niet nad domácu prípravu, tá chuť sa hneď spozná. Recept je už trocha...
Sladučký krém z medu. Ozdobenie necháme na vašej fantázii a chuti. Garantujeme, že si týmto dezertom získate každého, kto ho raz ochutná. Pre zvýšenie exkluzivity a lepšie vychutnávanie, servírujeme na...
Jemné, nadýchané, kysnuté cesto plnené bryndzovo – kôprovou plnkou. Bryndzové koláče sú vhodné k pivu, alebo vínu. Z jednej dávky pripravíme dva veľké plechy.
Kto má rád čokoládu nech zbystrí. Máme tu vyskúšaný, taliansky recept na tento znamenitý čokoládový dezert. Veľké plus tohto receptu je to, že sa zaobíde bez masla či iného stuženého tuku. Nemusí sa...