Uvarené zemiaky zbavíme šupky a potom ich ešte opečieme na masle spolu s bylinkami alebo s rascou, ktorá im dodá zaujímavý nádych. Jednoznačne odporúčam vyskúšať.
Typické slovenské jedlo s dávnou históriou, ktoré sa traduje po slovenských rodinách do dnes. Základom receptu je mleté mäso, kapusta a ryža, ktorá vytvára spolu s ostatnými ingredienciami chutný a...
Bravčová pečienka je cez noc marinovaná, druhý deň pokrytá syrovou perinou a potom sa už len pomaly pečie. Podlieva sa kvalitným bielym vínom. Môžete ju podávať teplú, ale výborná je...
Zimná polievka plná vitamínov, pre posilnenie a doplnenie potrebných bielkovín a antioxidantov počas zimného obdobia. Podávame s kopčekom parmezánu, nastrúhaným ementálom, alebo kopčekom kyslej smotany, príp. creme fraiche, alebo sladkou...
Vynikajúca plnená roláda z bravčového mäsa s praženicou, hráškom, kapiou a syrom. Podobná verzia pečenej fašírky. Ako prílohu podávame pečivo, alebo varené zemiaky.