0 0
Zimná antioxi polievka a vitamíny.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

Počet porcií:
10 ks Cherry paradajky
1 pl Šošovica
1 ks Mrkva
1 ks Repa-cvikla
400 g Paradajkový pretlak
1 pl Ovsené vločky
1 ks Strúčiky cesnaku
1 ks Bazalka
600 ml Voda
1 pl Maslo
1 pl Med
p.ch. Rasca mletá
p.ch. Tymián sušený
p.ch. Soľ
p.ch. Tvrdý syr

Zimná antioxi polievka a vitamíny.

Kuchyňa:
  • Porcie 4
  • Stredné

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Zimná polievka plná vitamínov, pre posilnenie a doplnenie potrebných bielkovín a antioxidantov počas zimného obdobia. Podávame s kopčekom parmezánu, nastrúhaným ementálom, alebo kopčekom kyslej smotany, príp. creme fraiche, alebo sladkou smotanou.

(Visited 246 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Mrkvu a cviklu si nastrúhame, aby sa nám uvarila do mäkka, a všetky ingrediencie okrem masla a medu pridáme do vitamilku. Ak nemáte tento výrobník, dajte do hrnca a po uvarení rozmixujte ponorným mixérom. Dochutíme drvenou rascou, tymiánom a dáme variť na režim ovsená kaša. Po dokončení programu stlačíme ešte raz program sekanie ovocia, aby sme mali polievku hodvábne krémovú.

2
Hotovo

Polievku dochutíme maslom, medom, soľou a podávame buď s kopčekom parmezánu, nastrúhaným ementálom, alebo kopčekom kyslej smotany, príp. creme fraiche, alebo sladkou smotanou. Vždy všetko solíme až na záver, nakoľko varom soľ stráca na intenzite a potom jej musíte dať oveľa viac.

Lydia

Predošlý
Domáce malinové grilážky bez salka.
Ďalší
Cesnakový veniec s tekvicovými semiačkami
Predošlý
Domáce malinové grilážky bez salka.
Ďalší
Cesnakový veniec s tekvicovými semiačkami