Chutné pečené kura s jablkovo – pečienkovou plnkou. Podávame s ryžou, alebo zemiakmi. Náš tip : Skúste urobiť plnku z uvarených zemiakov, údeného syra a kyslej kapusty. Budete prekvapení, akú...
Bravčovina sa čoraz častejšie používa aj pri príprave cestovín, čo v minulosti nebolo celkom štandardné. Napriek tomu, že sa táto kombinácia trochu záznavala, labužníci jej prišli na chuť a v...
Tento šalát je skvelou alternatívou, hlavne pre tých, ktorí chcu schudnúť alebo aktívne cvičia a chceli by svoj jedálniček trochu ozvláštniť. Zdravá strava je základom nie len pre bezproblémové trávenie...
Bravčová pečienka je cez noc marinovaná, druhý deň pokrytá syrovou perinou a potom sa už len pomaly pečie. Podlieva sa kvalitným bielym vínom. Môžete ju podávať teplú, ale výborná je...
Panini (jednotné číslo panino) je taliansky výraz pre sendvič pripravený z plátkovaného chleba. Chleba sa rozreže a vyplní náplňou, ako je saláma, šunka, sýr, mortadela alebo iné pochúťkové potraviny. Niekedy...
O tom, aká je cibuľa zdravá, písať nemusíme. Ak patríte medzi milovníkov tejto zdravej zeleniny, odporúčame vám skúsiť nasledujúci recept. na chutné a chrumkavé placky. Delikátne cibuľové placky sú skvelou...