• Home
  • Kúsok z orientálnej kuchyne na váš stôl
0 0
Kúsok z orientálnej kuchyne na váš stôl

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

4 ks Zemiaky
1 ks Karfiol
2 ks Paradajky
1 kl čiernej horč. Horčicové semiačka
1 kl Rasca
1 kl Zázvor
2 pl Mletý koriander
p.ch. Soľ
p.p. Olej
p.ch. Petržlenová vňať

Kúsok z orientálnej kuchyne na váš stôl

  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Tradičná Indická pochúťka, výrazná svojou arómou i chuťou. Veríme, že si získa i vaše chuťové bunky.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Ošúpeme si a na drobno nakrájame zemiaky, ktoré dáme variť asi na 5 minút.

2
Done

Potom na oleji trochu osmažíme semienka horčice, rasce a koriandru a nezabudneme miešať aby sa nám nepripálili. Nakrájané rajčiny pridáme do hrnca a trochu stlmíme plameň a rozmačkáme ich varechou

3
Done

Pridáme soľ podľa chuti. Ak sa nám už začne vytvárať omáčka, pridáme zemiaky a na drobno nakrájaný karfiol, všetko dobre premiešame a dusíme.

4
Done

Ak je karfiol mäkký, Aloo Gobi máme hotové.

Lydia

previous
Kuracia nátierka-tak lahodná…
next
Malinová žemľovka s nutellou
previous
Kuracia nátierka-tak lahodná…
next
Malinová žemľovka s nutellou