Ingrendiencie
-
4 ks Zemiaky
-
1 ks Karfiol
-
2 ks Paradajky
-
1 kl čiernej horč. Horčicové semiačka
-
1 kl Rasca
-
1 kl Zázvor
-
2 pl Mletý koriander
-
p.ch. Soľ
-
p.p. Olej
-
p.ch. Petržlenová vňať
Popis
Tradičná Indická pochúťka, výrazná svojou arómou i chuťou. Veríme, že si získa i vaše chuťové bunky.
(Visited 122 times, 1 visits today)
Postup receptu
1
Hotovo
|
Ošúpeme si a na drobno nakrájame zemiaky, ktoré dáme variť asi na 5 minút. |
2
Hotovo
|
Potom na oleji trochu osmažíme semienka horčice, rasce a koriandru a nezabudneme miešať aby sa nám nepripálili. Nakrájané rajčiny pridáme do hrnca a trochu stlmíme plameň a rozmačkáme ich varechou |
3
Hotovo
|
Pridáme soľ podľa chuti. Ak sa nám už začne vytvárať omáčka, pridáme zemiaky a na drobno nakrájaný karfiol, všetko dobre premiešame a dusíme. |
4
Hotovo
|
Ak je karfiol mäkký, Aloo Gobi máme hotové. |