Jemné, nadýchané, kysnuté cesto plnené bryndzovo – kôprovou plnkou. Bryndzové koláče sú vhodné k pivu, alebo vínu. Z jednej dávky pripravíme dva veľké plechy.
Smažené pirôžky sú nostalgickou spomienkou na staré dobré študentské časy. Keď prišla jeseň, školský rok sa začal a s ním prišli aj chladnejšie dni, nejedného z nás zahriali. Predávali sa...
Omeleta plnená zdravou zeleninou. Výber zeleniny necháme na vás, či už použijete sezónnu zeleninu, viac či menej druhov. Vhodné na raňajky aj hlavné jedlo, či večeru.
Jednoducho, rýchlo a chutne. Krémová omáčka s voňavými šampiňónmi a šťavnatým mäsom bude na stole do pol hodiny. Podávame s dusenou ryžou, preliate krémovou omáčkou. Veréme, že vás tento jednoduchý...
Je jedno, pre ktorý druh orechov sa rozhodnete, či ich najprv nasucho popražíte, či dochutíte štipkou soli, kakaa či škorice, vždy je výsledok vynikajúci.
Jedinečná malinová bábovka s citrónovou polevou, ozdobiť môžete lístkami mäty, prípadne poliať čokoládou podľa vlastnej fantázie. Jednoduchá príprava skvelej malinovej bábovky, ľahšie to už nejde.