Výborný recept na výnimočné príležitosti. Prosciutta dodá mäsu šťavnatosť, dubáky prevoňajú nielen mäso ale aj vašu kuchyňu. Bravčové mäso s dubákovou omáčkou, podávame s pečenými zemiakmi.
Sklárske mäso na šťave s haluškami. Jednoduché a sýte jedlo pre všetkých hladošov. Mäso z bravčového pliecka, udusené na leči, ak máte radi pikantnejšie pridajte viac štipľavej mletej papriky, ak...
Typické slovenské jedlo s dávnou históriou, ktoré sa traduje po slovenských rodinách do dnes. Základom receptu je mleté mäso, kapusta a ryža, ktorá vytvára spolu s ostatnými ingredienciami chutný a...
Pokiaľ nemáte lečo zavárané, pred samotným varením si ho pripravte. Síce sa samotná doba varenia predĺži, ale výsledok stojí za tu námahu. Prípadne si počas varenia pridajte len samotnú rajčinu...
Vynikajúca plnená roláda z bravčového mäsa s praženicou, hráškom, kapiou a syrom. Podobná verzia pečenej fašírky. Ako prílohu podávame pečivo, alebo varené zemiaky.
Holanďania pri zimných polievkach na kalórie nepozerajú. Okrem bielkovín z hrachu obsahuje táto extra hustá polievka aj tuk z krkovičky, bôčiku alebo slaniny. Sýta polievka plná mäsa a zeleniny podávame...
Tento jemný mäsový nákyp milujem! Spolu so zemiakovou kašou je pre mňa spomienkou na detstvo. Pripravíte ho celkom jednoducho. Treba mať len poriadny robot – mixér, alebo kúter a jemne...
Klasika – srbské rebierko. Dá sa pripraviť nielen v lete z čerstvej zeleniny, ale aj v zime so zaváraním lečom. Je to jednoduché chutné jedlo, ktoré sa podáva väčšinou s...