Jemné, nadýchané, kysnuté cesto plnené bryndzovo – kôprovou plnkou. Bryndzové koláče sú vhodné k pivu, alebo vínu. Z jednej dávky pripravíme dva veľké plechy.
Výborná maškrta pre veľkých aj malých maškrtníkov. Domáci spôsob prípravy termixu vám zaberie len 15 minút. Príchuť termixu je voliteľný. Napríklad- vanilkový puding.prášok +vanilka+vanilínovy cukor- vanilkový termix, pre ovocný termix,ako...
Orechové koláčiky s krásne prevoňajú váš domov. Základne ingrediencie vďaka ktorým sú tak aromatické : vanilka, škorica, mandľový likér, citrónová kôra. Jednoduchý recept aj príprava vám zaberú len 45 minút...
Smažené pirôžky sú nostalgickou spomienkou na staré dobré študentské časy. Keď prišla jeseň, školský rok sa začal a s ním prišli aj chladnejšie dni, nejedného z nás zahriali. Predávali sa...
Jednoduchá nátierka z varených vajíčok a hrášku. Chutná na raňajky, desiatu i večeru. Ozdobíme čerstvými lístkami bazalky, alebo čerstvou petržlenovou vňaťou a hráškom.