Ingrendiencie
-
1 kg Huby
-
1/2 kg Zemiaky
-
2 ks Cibuľa
-
1,5 dcl Olej
-
mrkva,petržel,zeler Zelenina
-
50 g Hladká múka
-
30 g Mletá červená paprika
-
p.ch. Soľ
-
p.ch. celé Čierne korenie
-
p.p. Voda
Popis
Či už ste si ich počas jesene nazbierali vlastnoručne, alebo vám milá suseda priniesla fľaštičku či dve, doma ich máte asi všetci. Môžete si ich zamraziť alebo skúsiť náš recept na lahodnú hubovú polievku, ktorá poteší na tele i duši. Ak vám stále huby ostali a chcete ich zamraziť, tak nezabudnite, že zamrazujeme len obvarené huby.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Na začiatok si pripravte huby a zemiaky, ktoré pokrájajte na drobné kúsky. |
2
Hotovo
|
K cibuli pridajte nakrájané huby a duste ako na praženicu, môžete podliať vodou. |
3
Hotovo
|
Kým sa polievka varí, pripravte si zásmažku. |
4
Hotovo
|
|
5
Hotovo
|
Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme. |