• Home
  • Hlavné jedlá
  • Vynikajúci recept na krkovičku s kyslou kapustou. Takto ste ju ešte nepripravovali.
0 0
Vynikajúci recept na krkovičku s kyslou kapustou. Takto ste ju ešte nepripravovali.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1 kg Bavčová krkovička
1/2 hrnčeka Vývar
1 kg Kyslá kapusta
1 veľká Cibuľa
2-3 PL Olej
Soľ
Čierne korenie
Mletá červená paprika
Sušený cesnak

Vynikajúci recept na krkovičku s kyslou kapustou. Takto ste ju ešte nepripravovali.

Cuisine:
  • 135 min.
  • Serves 6
  • Medium

Ingredients

Directions

Share

Vyskúšajte recept, čo krkovičku zaručene osvieži. Určite sa vám táto pochúťka zapáči.

(Visited 401 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Krkovičku necháme vcelku. Zvrchu ju narežeme, akoby sme z nej chceli vytvoriť pláty. 2.) Vznikne nám z nej pekný obrazec harmoniky, avšak treba si dať pozor, aby sme ju neprekrojili.
Musí zostať v jednom kuse. Krkovičku ochutíme soľou, dobre ju okoreníme a medzi jej zárezy vložíme nakrájané kúsky cibule.

2
Done

Krkovičku v takejto zmesi necháme marinovať. Pokojne ju môžeme nechať v chladničke aj celú noc.
Keď je krkovička pripravená, do zárezov ešte pridáme kyslú kapustu.
Celé mäso opäť prikryjeme kapustou.

Potom na ňu vylejeme vývar, aby bolo mäso šťavnaté a zakryjeme misu.
Krkovičku pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov, približne 2 hodiny.
Krkovičku po jej dopečení podávame. Prajeme dobrú chuť!

Lydia

previous
Najchutnejšia orechová torta na svete, je tak skvelá, že rovno si naložte 2 kusy na tanier
next
Chrumkavé zemiakové placky so šunkou a syrom bez múky a vajec! Hotové za 15 minút!
previous
Najchutnejšia orechová torta na svete, je tak skvelá, že rovno si naložte 2 kusy na tanier
next
Chrumkavé zemiakové placky so šunkou a syrom bez múky a vajec! Hotové za 15 minút!