• Home
  • Hlavné jedlá
  • Vynikajúci recept na krkovičku s kyslou kapustou. Takto ste ju ešte nepripravovali.
0 0
Vynikajúci recept na krkovičku s kyslou kapustou. Takto ste ju ešte nepripravovali.

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 kg Bravčová krkovica
1 ks Cibuľa
1 kg Kyslá kapusta
1/2 hrnčeka Vývar
2-3 pl Olej
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Mletá červená paprika
p.ch. Granulový cesnak

Vynikajúci recept na krkovičku s kyslou kapustou. Takto ste ju ešte nepripravovali.

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Vyskúšajte recept, čo krkovičku zaručene osvieži. Určite sa vám táto pochúťka zapáči.

(Visited 1 093 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Krkovičku necháme vcelku. Zvrchu ju narežeme, akoby sme z nej chceli vytvoriť pláty. 2.) Vznikne nám z nej pekný obrazec harmoniky, avšak treba si dať pozor, aby sme ju neprekrojili.
Musí zostať v jednom kuse. Krkovičku ochutíme soľou, dobre ju okoreníme a medzi jej zárezy vložíme nakrájané kúsky cibule.

2
Hotovo

Krkovičku v takejto zmesi necháme marinovať. Pokojne ju môžeme nechať v chladničke aj celú noc.Keď je krkovička pripravená, do zárezov ešte pridáme kyslú kapustu.Celé mäso opäť prikryjeme kapustou.
Potom na ňu vylejeme vývar, aby bolo mäso šťavnaté a zakryjeme misu.
Krkovičku pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 200 stupňov, približne 2 hodiny
Krkovičku po jej dopečení podávame. Prajeme dobrú chuť!

3
Hotovo

Prečítal si si článok až do konca? Zaujal ťa? Potom môžeš prácu redaktora odmeniť tým, že dáš článku na Facebooku lajk alebo ho budeš zdieľať ďakujeme.

Lydia

Predošlý
OBLÍŽ PRST podľa tradičnej receptúry: Geniálny koláčik, ktorý nikdy neomrzí!
Ďalší
Oblátková roláda pre potešenie najmenších. Lepší dezert nekúpite ani v potravinách
Predošlý
OBLÍŽ PRST podľa tradičnej receptúry: Geniálny koláčik, ktorý nikdy neomrzí!
Ďalší
Oblátková roláda pre potešenie najmenších. Lepší dezert nekúpite ani v potravinách