Bravčová pečienka je cez noc marinovaná, druhý deň pokrytá syrovou perinou a potom sa už len pomaly pečie. Podlieva sa kvalitným bielym vínom. Môžete ju podávať teplú, ale výborná je...
Slané pečivo je súčasťou každej domácnosti. Ći už v bežný, alebo výnimočný deň. S týmto jednoduchým receptom ulahodíte každému. Recept si môžete doplniť i podľa vlastnej chuti rôznymi koreninami, alebo...
Zimná polievka plná vitamínov, pre posilnenie a doplnenie potrebných bielkovín a antioxidantov počas zimného obdobia. Podávame s kopčekom parmezánu, nastrúhaným ementálom, alebo kopčekom kyslej smotany, príp. creme fraiche, alebo sladkou...
Vynikajúca plnená roláda z bravčového mäsa s praženicou, hráškom, kapiou a syrom. Podobná verzia pečenej fašírky. Ako prílohu podávame pečivo, alebo varené zemiaky.
Omeleta plnená zdravou zeleninou. Výber zeleniny necháme na vás, či už použijete sezónnu zeleninu, viac či menej druhov. Vhodné na raňajky aj hlavné jedlo, či večeru.