Sklárske mäso na šťave s haluškami. Jednoduché a sýte jedlo pre všetkých hladošov. Mäso z bravčového pliecka, udusené na leči, ak máte radi pikantnejšie pridajte viac štipľavej mletej papriky, ak...
Jednoduché maslové lievance, ktoré môžete podľa svojej chuti obohatiť napríklad o svoje obľúbené ovocie, džem. Sladké raňajky, alebo večera pre celú rodinu.
Luxusné spojenie škoricového krému a nadýchaného korenistého korpusu, korunované karamelizovanými hruškami a orieškami. Ak máte dostatok času a radi by ste skúsili niečo nové, odporúčame vám nasledujúci recept. Veríme, že...
Jeden recept z truhlice našich starých materí. Cesto kysnuté pod vodou poznali a pripravovali už naše prababičky. Tým, že cesto kysne vo vode, je jemnejšie a chutnejšie. Z tohto cesta...
Pivné rožky sú už na prvý pohľad rozdielne od klasických. Sú štíhlejšie, prepečenejšie a preto sa dajú jesť aj samotné. Hodia sa hlavne k pokrmom ako sú utopence, párky, klobásy,...