Koláče z kysnutého cesta pripravené na slano sú skvelé k večernému vínku alebo ako pohostenie pre návštevy. Jedinou nevýhodou je, že zo stola zmiznú rýchlosťou blesku.
Ak máte radi palacinky ( lievance ), skúste si ich pripraviť na americký spôsob. So sladkou marhuľovou omáčkou chutia ešte lahodnejšie. Ak nemáte marhule, omáčku si môžte pripraviť aj z...
Chrumkavé slané krekry z hokkaido tekvice. Z receptu pripravíte 2 plechy krekrov. Krásna žltá farba tekvice hokkaido napovedá o tom, že je plná vitamínov. Má len málo kalórií a veľké...
Chutné pagáče z kysnutého cesta, plnené zemiakovo – slaninovou plnkou. Ak máte radi viac cesnaku, stačí po upečení pagáč potrieť roztlačeným cesnakom v oleji, prípadne posypať soľou a kmínom.
Ako od babičky 🙂 Sýte, chrumkavé, plnené kapustníky. Za najvhodnejšiu oblasť na pestovanie kapusty na Slovensku sa považuje okolie mestečka Stupava, v regióne Záhorie na slovensko-moravskej hranici. Kde sa práve...
Kto má rád čokoládu nech zbystrí. Máme tu vyskúšaný, taliansky recept na tento znamenitý čokoládový dezert. Veľké plus tohto receptu je to, že sa zaobíde bez masla či iného stuženého tuku. Nemusí sa...