Makovec je jednoduchý a nenáročný koláč. Zvládne ho aj začiatočník, postup je ľahký a časovo nenáročný. Vhodný ku káve, alebo čaju. Ak máte radi mak, tak tento recept je ten...
Vynikajúca plnená roláda z bravčového mäsa s praženicou, hráškom, kapiou a syrom. Podobná verzia pečenej fašírky. Ako prílohu podávame pečivo, alebo varené zemiaky.
Slovenska kuchyňa starých mám, ponúka veľa chutných a zaujímavých receptov, ktoré sa zachovali dodnes. Jedným z nich sú aj podpecníky s kyslou smotanou a slaninkou. Chutné a chrumkavé cesto s...
Jemné, nadýchané, kysnuté cesto plnené bryndzovo – kôprovou plnkou. Bryndzové koláče sú vhodné k pivu, alebo vínu. Z jednej dávky pripravíme dva veľké plechy.
Orechové koláčiky s krásne prevoňajú váš domov. Základne ingrediencie vďaka ktorým sú tak aromatické : vanilka, škorica, mandľový likér, citrónová kôra. Jednoduchý recept aj príprava vám zaberú len 45 minút...
Smažené pirôžky sú nostalgickou spomienkou na staré dobré študentské časy. Keď prišla jeseň, školský rok sa začal a s ním prišli aj chladnejšie dni, nejedného z nás zahriali. Predávali sa...
Prinášame vám recept na nápoj, ktorý vás nielen zahreje – Rumové kúzlo vo forme lahodného nápoja. Instantná káva s rumom, vanilkou a šľahačkou. Kúzelná ingrediencia je pomarančový džem, ktorý nápoju...