Výborná, jemná, stará známa desiatová klasika. O tom, že frankfurtská polievka je grunt niet pochýb. Zvlášť v sychravých dňoch, kedy krásne zahreje žalúdok a zasýti. Ak dodržíte presne postup receptu,...
Panini (jednotné číslo panino) je taliansky výraz pre sendvič pripravený z plátkovaného chleba. Chleba sa rozreže a vyplní náplňou, ako je saláma, šunka, sýr, mortadela alebo iné pochúťkové potraviny. Niekedy...
O tom, aká je cibuľa zdravá, písať nemusíme. Ak patríte medzi milovníkov tejto zdravej zeleniny, odporúčame vám skúsiť nasledujúci recept. na chutné a chrumkavé placky. Delikátne cibuľové placky sú skvelou...
Neodolateľná, rýchla a super lacná večera, ku ktorej sa vyslovene pýta pohár kyslého mlieka či žinčice. Detvianska zemiaková kaša ozvláštnená o bohatú porciu chrumkavej cibuľky.
Tento jemný mäsový nákyp milujem! Spolu so zemiakovou kašou je pre mňa spomienkou na detstvo. Pripravíte ho celkom jednoducho. Treba mať len poriadny robot – mixér, alebo kúter a jemne...
Klasika – srbské rebierko. Dá sa pripraviť nielen v lete z čerstvej zeleniny, ale aj v zime so zaváraním lečom. Je to jednoduché chutné jedlo, ktoré sa podáva väčšinou s...