Ingrendiencie
-
250 g Mleté bravčové mäso
-
p.ch. Čierne korenie
-
1 ks Strúčiky cesnaku
-
1 čl Provensálske bylinky
-
p.ch. Soľ
-
50 g Čedar syr
-
Omáčka
-
1 ks Cibuľa
-
1-2 pl Olivový olej
-
400 g Lúpané drvené paradajky
-
2 hrste Baby špenát
-
p.ch. Soľ, korenie
Popis
Patríte medzi ľudí čo si radi doprajú cestoviny s mäsom, ale chcete skúsiť niečo nové?
S týmto receptom zvládnete večeru alebo obed raz dva. Než si pripravíte cestoviny, už budete z panvice ťahať guľôčky a pod nosom Vám zavonia tá skvelá paradajková omáčka.
Postup receptu
1
Hotovo
|
Mleté mäso premiešajte s korením, drveným cesnakom, bylinkami a soľou. Z mäsa si uválajte malé guličky do ktorých vtlačíme kocku syra. Guľôčku umačkejte do hladka. Až urobíte zvyšok, opekajte na panvici zo všetkých strán dozlatista. (Cca 7 minút) |
2
Hotovo
|
Na panvici rozohrejte olivový olej a speňte cibuľu. Pridajte paradajky, soľ a korenie. Nechajte chvíľu variť a pridajte špenát. Potom stiahnite z platne a nechajte špenát ovadnout. |
3
Hotovo
|
A máte hotovo. Podávajte so špagetami alebo s kuskusom. |