• Home
  • Smotanové zemiaky Carbonara s mäsom, cibuľou a parmezánom! Príprava zaberie len 30 minút!
0 0
Smotanové zemiaky Carbonara s mäsom, cibuľou a parmezánom! Príprava zaberie len 30 minút!

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrendiencie

1 kg Zemiaky
150 g Morčacie mäso
1 ks Cibuľa
300 ml Smotana na varenie
100 g Parmezán
1 ks Vajcia
p.ch. Soľ, korenie
p.ch. Petržlenová vňať
2-3 plátky Slanina
p.p. Maslo

Smotanové zemiaky Carbonara s mäsom, cibuľou a parmezánom! Príprava zaberie len 30 minút!

Kuchyňa:
  • Ľahké

Ingrendiencie

Popis

Zdieľať

Špagety Carbonara iste každý pozná. Počuli ste už však o zemiakoch Carbonara? Ide o smotanové zemiaky s mäsom, cibuľou a parmezánom. Tento recept si zamilujete už len preto, že všetko navrstvíme do zapekacej misky a viac sa o zemiaky nestaráte.

Potom už si na tanieri vychutnáte jemné smotanové zemiaky, ktoré po Vás rodina bude vyžadovať často. 

(Visited 954 times, 1 visits today)

Postup receptu

1
Hotovo

Predhrejte si rúru na 200 stupňov a prichystajte si zapekaciu misu. Zemiaky oškrabeme a vcelku ich uvaríme v osolenej vode. Dajte si pozor, aby ste ich nerozvarili.
Po uvarení ich naskladajte do misky. Zmiešajte vajcia, smotanu, soľ a korenie.

2
Hotovo

Cibuľu nakrájajte na drobno a na oleji v panvici smažte, než sklovita. K nej potom pridajte morčacie mäso. Slaninu opražte na inej panvici.
Na zemiaky teraz dajte plátky masla. Potom pripravené zemiaky s maslom zalejte smotanovou omáčkou. Túto omáčku zasypeme cibuľou.

3
Hotovo

Posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a dáme piecť na 30 minút. Pred koncom vytiahnite, zasypte parmezánom a nechajte ešte chvíľu dopiecť.

Zdieľajte tento super recept na smotanové zemiaky Carbonara aj s vašimi priateľmi! Určite si na ňom tiež pochutnajú!

Lydia

Predošlý
Skvelý nápad na nedeľný obed! Krehké kuracie prsia so zapečenými zemiakmi. Uvidíte, že si ich zamiluje naozaj každý!
Ďalší
Najjednoduchší ZEMIAKOVÝ KOLÁČ Z PANVICE. Keď si ho pripravíte, budete ho robiť neustále
Predošlý
Skvelý nápad na nedeľný obed! Krehké kuracie prsia so zapečenými zemiakmi. Uvidíte, že si ich zamiluje naozaj každý!
Ďalší
Najjednoduchší ZEMIAKOVÝ KOLÁČ Z PANVICE. Keď si ho pripravíte, budete ho robiť neustále
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here