Ingrendiencie
-
7 ks Zemiaky
-
250 g Cestoviny
-
50 g Maslo
-
1ks Cibuľa
-
Olivový olej
-
Soľ
-
Čierne korenie
-
Rasca
-
Mletá červená paprika
Popis
Prichystajte si vynikajúci granadír podľa nášho receptu. Určite vám zachutí! Granadír je jednoduché jedlo, ktoré zvládne pripraviť každý. Vyskúšajte ho urobiť podľa nášho receptu. bezpodmienečne zachutí všetkým. Ak chcete svojich hostí prekvapiť a ukázať im niečo nové, pridajte opečenú slaninku, trocha pečenej krkovičky, či podusenú kyslú kapustu. Kvôli výraznejšej chuti môžete jedlo podávať aj s kyslými uhorkami. Nimi určite nič nepokazíte!
Postup receptu
1
Hotovo
|
|
2
Hotovo
|
Ako prvé oškrabeme zemiaky, ktoré následne aj umyjeme a pokrájame ich na menšie kocky. |
3
Hotovo
|
Zemiaky za stáleho miešania restujeme na miernom ohni približne 5 minút, pokým sa zemiaky obalia v opraženej cibuľke. |
4
Hotovo
|
Dovarené zemiaky odstavíme, pridáme fliačky a poriadne premiešame. |